• Ma t/m vr besteld voor 14:00 is morgen geleverd
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen.
  • 1 Jaar Garantie
Starter Kit voor Arduino Uno R3 met Mosfet module & 40-Delige Dupont Kabelset
Starter Kit voor Arduino Uno R3 met Mosfet module & 40-Delige Dupont Kabelset €14,72

Starter Kit voor Arduino Uno R3 met Mosfet module & 40-Delige Dupont Kabelset

€14,72
OP VOORRAAD
EAN: 82245252
SKU: OTS004
  • 1 jaar Garantie
  • Ma t/m vr besteld voor 14:00 is morgen geleverd
  • Voorraad in Nederland
  • Gratis Retourneren binnen 30 dagen
Informatie

Deze Arduino Uno R3 Starter Kit met Mosfet module & 40-Delige Dupont Kabelset (male-male) is een eenvoudige kit voor beginners en hobbyisten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van elektronica, programmeren en het bouwen van projecten met behulp van de Arduino-platform. 

De set wordt geleverd met de Arduino Uno R3, een populaire microcontroller-board gebaseerd op de ATmega328P-chip. Dit board vormt de kern van vele elektronische projecten en is programmeerbaar met behulp van de Arduino IDE. Met de inbegrepen Mosfet module kun je vermogenscomponenten zoals motoren, relais en led-strips aansturen met behulp van digitale signalen van de Arduino. Dit stelt je in staat om meer geavanceerde schakelingen en toepassingen te bouwen.

De bijgevoegde 40-Delige Dupont Kabelset bestaat uit mannelijke-naar-mannelijke jumperdraden met verschillende lengtes en kleuren. Deze kabels zijn handig om snel en gemakkelijk verbindingen te maken tussen componenten, breadboards en het Arduino-board. Dit vermindert de noodzaak van solderen en maakt het testen en prototypen van schakelingen efficiënter.

De combinatie van de Arduino Uno R3, de Mosfet module en de Dupont-kabelset biedt gebruikers de mogelijkheid om te experimenteren met een breed scala aan projecten, zoals het aansturen van motoren, het creëren van lichteffecten met led-strips, het bouwen van interactieve schakelingen en nog veel meer.

Klik hier voor het aansluitschema en voorbeeldcode van dit setje