• Ma t/m vr besteld voor 14:00 is morgen geleverd
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen.
  • 1 Jaar Garantie
Otronic 7 segmenten 10 Voudig programeerbare weerstenden board
7 segmenten 10 Voudig programeerbare weerstenden board €7,54

Otronic 7 segmenten 10 Voudig programeerbare weerstenden board

€7,54
Nog 2 artikelen op voorraad
EAN: 8666553175798
SKU: OT3539
  • 1 jaar Garantie
  • Ma t/m vr besteld voor 14:00 is morgen geleverd
  • Voorraad in Nederland
  • Gratis Retourneren binnen 30 dagen
Informatie

Deze 7 Rijen Programmeerbaar Weerstandsbord is een veelzijdige en krachtige tool voor zowel elektronica-enthousiastelingen als professionals. Dit weerstandsbord biedt zeven rijen programmeerbare weerstanden, waarmee een breed scala aan weerstandswaarden mogelijk is voor al je experimenten en ontwerpen.

Met de mogelijkheid om weerstanden in te stellen tussen 1ohm en 9,999,999 ohm, met een precisie van 1R per stap, biedt dit bord uitzonderlijke flexibiliteit en nauwkeurigheid. Het is een voordelige alternatieve oplossing, ideaal voor educatieve experimenten en elektronisch ontwerp.

Het ontwerp van het 7 Rijen Programmeerbaar Weerstandsbord is gebaseerd op de "weerstandenreeks" stelling, wat zorgt voor betrouwbare en consistente prestaties. Het bord is gemaakt van hoogwaardig FR4 glasvezel-PCB-materiaal, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Met 1/2 watt tolerantie +/- 1% SMD-weerstanden biedt dit weerstandsbord nauwkeurige en stabiele weerstandswaarden. De Dupont aansluiting maakt het eenvoudig om draden aan te sluiten. Bovendien bevat het bord 7 stuks jumper caps, wat extra gemak en veelzijdigheid biedt.

Het programmeerbare weerstandsbereik strekt zich uit van 0 tot 9.999.999 ohm, met een stapgrootte van 1 ohm. De weerstandstolerantie is +/- 1%, wat zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Het nominale vermogen is 1/2 watt en de maximale bedrijfsspanning is 200V, waardoor het geschikt is voor verschillende elektronische toepassingen.

Het 7 Rijen Programmeerbaar Weerstandsbord is een onmisbare tool voor elke elektronica-enthousiasteling of professional die op zoek is naar een veelzijdige en nauwkeurige weerstandsoplossing. De programmeerbare eigenschappen, hoogwaardige constructie en brede weerstandsbereik maken het een uitstekende keuze voor verschillende educatieve, ontwerp- en testtoepassingen.